بیش از 10 سال ما به شرکت ها کمک می کنیم تا به اهداف مالی و تجاری خود برسند. اونوم یک آژانس سئو محور مبتنی بر ارزش گذاری است.

آخرین خبرها
اطلاعات تماس

تاکید می‌شود که سهام‌های ذکر شده در این پست، به مثابه یک سیگنال خرید یا فروش نیست و فقط برای تسهیل در فهمیدن، به‌عنوان مثال ذکر شده‌اند.

انتخاب یک سهم به میزان ریسک پذیری افراد بستگی دارد، چون ریسک پذیری افراد و میزان ریسک سهام متفاوت است.

١. سهام‌هایی که DPS بالایی دارند
بعضی از سهام‌ها دارای DPS و سود نقدی خوبی هستند و سودآوری بالایی دارند مانند پتروشیمی‌ها، کانی‌های فلزی و مس که دارای این خصوصیت هستند و سهامدار می‌تواند کنار این سهم‌ها مانده و سودشان را دریافت کند.

٢. دوری از سهام‌های زیان دهنده
گروه دوم از سهام‌ها، زیان دهنده هستند که این سهم‌ها بر محور دارایی پایه قائم هستند؛ مانند خودرویی ها، بانک‌ها و بیمه‌ها که سودی ندارند، اما دارایی‌های خوبی را شامل می‌شوند.

این سهم‌ها در تورم رشد بالایی را می‌برند و در رکود نیز کاهش‌های سنگینی را تجربه می‌کنند. این گروه برای افرادی که روزانه معامله می‌کنند، مناسب‌تر است؛ بنابراین به فراخور ریسک‌پذیری افراد، ترکیب این سهام‌ها متفاوت است و نمی‌توان یک نسخه واحد برای سهم خوب پیچید.

٣. سهامی که دارای نقدشوندگی بالا و بازارگردان است
سهامی که دارای نقدشوندگی بالایی است و از بازار گردان برخوردار است، نسبت به سایر سهام‌ها از وضعیت بهتری برخوردار است، اما همین عامل به تنهایی نباید ملاک انتخاب باشد، چون بازارگردانی ماهیت و وضعیت یک سهم را تغییر نمی‌دهد، ولی باید به عنوان یک ملاک در هنگام خرید سهم در نظر گرفته شود.

۴. سهام شرکت‌هایی که افزایش سرمایه بالایی دارند
در هنگام خرید یک سهم می‌توان افزایش سرمایه بالا را نیز به عنوان یکی از ملاک‌های مثبت در نظر گرفت.

۵. پایین بودن P/E یک سهم
پایین بودن P/E که نسبت قیمت به سود شرکت به ازای هر سهم است، یکی از فاکتورهای دیگر برای خرید سهم است. معمولا هر چه این نسبت پایین‌تر باشد، سهم وضعیت بهتری دارد.

در کل تمامی عوامل گفته شده در انتخاب سهم، مهم محسوب می‌شوند، اما بسته به شرایط سهم، نسبی هستند.
بنابراین همه‌ی شرایط را باید در کنار هم سنجید و نباید عجولانه تصمیم به خرید یا فروش گرفت.

نویسنده

دانا سرمایه

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.